Kuka hoitaa asiani, jos esimerkiksi sairastun tai loukkaannun onnettomuudessa niin, etten pysty niistä enää itse huolehtimaan? Kuka maksaa laskuni, varmistaa, että pääsen sopivaan hoitopaikkaan ja pitää huolta, ettei omaisuudelleni aiheudu vahinkoa? Entä mitä omaisuudelleni tapahtuu, kun minusta aika jättää – kenelle se lain mukaan menee ja vastaako tämä sitä mitä itse toivon?

Edellä kuvatut tilanteet ovat sellaisia, joihin varautuminen on viisasta. Meistä kukaan ei tiedä täsmälleen elämänsä kulkua, joten tärkeiden juridisten asiakirjojen laittaminen kuntoon hyvän sään aikaan on tärkeää – vähintäänkin on hyvä käydä läpi omalla kohdallaan, olisiko edunvalvontavaltakirjan tai testamentin laatiminen ajankohtaista.

Luennon aikana käydään läpi perustiedot näistä kahdesta asiakirjasta sekä pohditaan käytännön kannalta tärkeimpiä erityiskysymyksiä. Lisäksi varataan aikaan kuulijoiden kysymyksille.

Kiinnostaisiko Sinun yhdistystäsi/harrastusryhmää tai vastaava maksuton luento näistä keskeisistä juridisista asikirjoista, joiden avulla voi varautua tulevaisuuteen?

Ole yhteydessä, niin katsotaan sopiva ajankohta!