Tietoa yrityksestä

Asianajotoimisto Legato Oy

Asianajotoimisto Legato Oy on perhe- ja jäämistöoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto Helsingissä.

Legato (it. ”yhteen sitoen”) on kaikille muusikoille ja musiikin ystäville tuttu termi: kauniit melodian kaaret muodostuvat yhteen sidotuista sävelistä. Termi kuvaa myös hyvin yhtiömme arvoja, joita ovat luotettavuus, vastuullisuus, tuloksellisuus ja inhimillisyys. Haluamme olla rakentamassa ja sitomassa yhteen asioita harmonian edistämiseksi. Kaiken pohjana on oikeudenmukaisuuden ja sovinnollisuuden edistäminen.

Usein asianajajan puolen käännytään silloin, kun jotain on mennyt tai menossa rikki – on riitaa, epäonnea, ennakoimattomia tapahtumia. Hienointa työssämme on, kun voimme auttaa asiakasta välttämään karikot ja löytämään näköalapaikan oman tilanteeseensa. Oikeat neuvot, selkeät tavoitteet, ennakointi ja vahva sitoutuminen asiakkaan edun ajamiseen ovat ne keinot, joilla voidaan sitoa nykyhetkeen tulevaisuus, joka antaa enemmän toivoa ja vähemmän taakkaa.

Elämässä on paljon asioita, joihin emme voi vaikuttaa. Sitten on niitä, joihin voimme vaikuttaa – ne kannattaa hoitaa kuntoon hyvän sään aikaan. Erityisesti edunvalvontavaltakirjan ja testamentin laatiminen ovat tärkeitä varotoimia tulevaisuuden varalla. Autamme niiden laatimisessa siten, että lopputulos huomioi kaikki merkitykselliset seikat – verotukselliset, juridiset ja inhimilliset yhtä lailla.

Tarvitseko apua?